Vil du være makker med os??

Jeg skriver til dig fordi du har været en makker – det vil vi gerne belønne:)❤️
Fredag d. 13. september 2019 var det et år siden at Steffen Brandt startede 18b’s koncertrække. Månederne op til koncerten var præget af renovering, støv, maling og meget trætte knogler og under knokleriet så Georg og jeg tit på hinanden og smårystede på hovedet over hvor vildt det hele var. På den der ”Vi gør det virkelig”-agtige måde og emnet var ofte Hvor mon vi er om 1 år?? Hvordan mon det hele går?? Får vi nogen sinde overtalt Danmarks musikere til at spille ved os?? Kan vi få publikum til at køre herud?? Og selv med den vildeste ja-hat på så havde vi aldrig turde at drømme om at vi et år senere har solgt over 2000 billetter, at folket reel forstår drømmen og tanken, at Anders Matthesen nævner os i tv, at Steffen Brandt kalder os ”En udkant på forkant”, at Mads Langer kommer til december og at vi ugentligt snakker med glade folk som ikke dømmer os ude men roser 18b.
Det har selv vores hoveder ikke fantasi til – det er jo for vildt.
Og med det starter vi foreningen; 18b’s makkere. Foreningen er dannet for at forkæle skidtet af vores trofaste makkere og give jer en forlomme i billetsalget. Makkerne får en hilsen når tid og lyst er til det og gang om året holder vi en makker-komsammen, som ALLE pengene fra kontigentet betaler – smart, ik?? Til makkerfesten takker og hygger vi og hvem ved om vi snakker ønsker til kommende koncerter i 18b..
Vi har endda en bestyrelse af de klogeste folk vi kender og dem der lige ku’🙈😊

Altså kort fortalt:
Medlemskab/Makkerskab koster 125 kr og ALLE pengene går til en årlig makker-komsammen (i efteråret)
Makkere får 2 døgn til at købe billetterne inden resten af folket får lov, max 2 pr makkerskab.. man kan jo tage en ukendt ven med som endnu ikke har oplevet musik i 18b.
Makkerne støtter selvfølgelig 18b og har derved fuld ret til at blære sig med hvor godt det er i 18b og derved hjælpe med at sætte Harboøre på landkortetJ

Hvis det frister det mindste så ring eller send en besked til Helle på 61405642

Andre har også læst ...