Om Pelle, livet og hvem der afgør min lykke.

Jeg blev mor for første gang i 2009 og det opdragede mig på fineste vis i livet og viste hvilken en jeg vil være i denne verden. Pludselig var det ikke kun mig (og Georg på en god dag) der satte dagsorden, tværtimod så var der faldet den smukkeste pige ned i vores verden og hun bestemte hvornår vi skulle op, hvordan vi skulle spise osv. 2 raske drenge kom til og sætninger som ”Man vælger sine kampe” og ”Det er vel bare en fase” har fulgt os siden velsmurt ind i urokkelig kærlighed. I dag har vi 3 raske, dygtige og glade børn og de topper alt. Deres lykke er afgørende for vores lykke.

Der er en trilliard forskellige familier med akkurat lige så mange historier. Pelle Hvenegaard kommer til 18b den 30.maj og fortæller om hans familie og især hans vej der til. En vej som langt fra altid var let, som krævede kærlighed, tålmodighed, og endnu mere kærlighed. Hans historie er måske ikke er ligesom din historie. Det er nødvendigvis ikke sikkert at du som Pelle har adopteret eller hvem ved om børnene dukkede op hjemme ved dig når undertøjet blev vasket sammen Men en ting er altid sikkert, vi kan alle lære noget af det. Ikke alene hvordan det er at adoptere eller hvad gør vi når vores elskede venner står i lignende situationer (2 vigtige pointer) men måske også hvor stor en forælders kærlighed er og at den absolut topper alt.

Pelle, Caroline og Ukhona’s historie får mig til at kramme mine børn lidt ekstra. Familien Hvenegaard minder mig om hvad der er vigtigst i livet, hvorfor jeg har brug for påmindelsen og hvem der afgør min lykke.

Få historier er ens, men ens for dem alle er at kærligheden er urokkelig.

Kom til Pelle Hvenegaards foredrag den 30. maj i 18b – billetter kan købes på 61405642.

Andre har også læst ...