Man må sno sig…

Vi har haft 6 smukke 18b går ud- koncerter over sommeren. En sommer som mindede mest om efterår men når vi havde koncert så skinnede solen, vinden lagde sig og der var tørvejr – så på alle måde føler vi os utrolige heldige!! Endnu et bevis på at der kan opstå noget meget fint selv i et kulturland af restriktioner og forbehold og vi er uendelige stolte af at være en del af en musik-sommer 2020 hvor livemusik blomstrede nye steder. Man må jo sno sig..

Det har altid lagt i mit dna at jeg kan sno mig – ikke uden om regler eller restriktioner – men min hjerne leder automatisk efter løsninger når jeg møder udfordringer – sådan fungere skidtet. Tog eksempelvis meget stærke briller på til en matematik-eksamen i 10. klasse da jeg ikke havde hovedet til tal men ville gerne snyde mig klogere og en time senere med en bragende hovedpine (da jeg ikke bruger briller) går jeg stolt ud af fra eksamenen med mit første 10-tal:)

Og med sommerens koncerter i hjertet kigger vi på et næsten udsolgt efterår og på denne dag (d. 21. aug) ved jeg faktisk ikke hvilke regler gælder som 2 uger.. regeringen vil vende tilbage og vi står og venter og venter og venter samtidig med at efteråret sniger sig tættere og tættere på. Og jeg vil så gerne være klogere for jeg skylder mit publikum at være det.. men jeg får spørgsmål lige nu som jeg ikke kan svare på!! 

Verdens mest inspirerende menneske (og ja, hun har ægte titlen:) kommer forbi d. 3. sep og vi har kokkeret på en plan B som vi smider på bordet nu, da vores indre is i maven er tøet op. Vi deler ”Heksebørnenes mor”-foredraget op i 2 – kl 17.00 (gir vi kage) og kl. 20.00. I pausen imellem løber vi forvildet rundt og spritter af så vi er klar til næste omgang. SÅ nu kommer jeg til dig som har købt billet – hvis du tænker at det ikke vil gøre den store forskel for dig om du skal inspireres kl 17 eller kl 20 så vil det være en gigantisk hjælp (mangler ord der beskriver størrelsen bedre) hvis du sendte en ”Det er fino for mig” til 61405642 og som løn for dit offer så gir vi kage og dit navn bliver rykket til kl 17.00 – på den måde skal vi ikke tvinge så mange ned. Og du får kage og vi får samlet så mange penge ind som muligt!

Så indtil at regeringen bestemmer sig for andet så er planen at finde nye løsninger – måske deler vi festlighederne så du kan komme afsted!! Ligegyldigt hvad, så håber jeg inderligt at I er friske på det:) For det er som alt andet afgørende for projektet!! 18b’s efterår skal bestå!!! Er I med??

Andre har også læst ...