MADS LANGER I 18B

En fredag aften i foråret tikkede en besked ind på min telefon og jeg gik fuldstændig i stå, kiggede lykkeligt op på Georg der selvfølgelig læser den med det samme.. jeg sidder stille og smågriner mens Georg går rundt i stuen, holder sig for hovedet mens han terper: “Ej, hvor er det vildt – ej, hvor er det vildt!”
Vi har siden den første snak om 18b drømt om at en dag vil vi overtale Mads Langer til at fylde vores 18b med hans smukke univers og en fredag aften i foråret spørger hans booker om vi ikke skal lave en koncert inden året er omme. Jeg skrev med det samme JAAAA.. især hvis vi snakker om den samme Mads som jeg håber:) Og vi kan ALLE dage.. Og nu sker det! Nu kan jeg råbe til hele verden at Mads Langer kommer forbi vores sted.. ej, hvor er det vildt! Tjek programmet for mere info..

Andre har også læst ...