LY FOR NATTEN

En overnatning i et af containerhusene kr. 750,- og gælder fra kl. 15.00 og til kl. 12.00 næste dag.

LY:

Containerhusene er lavet af 2 skibscontainere, der er stablet ovenpå hinanden. Det giver et soveværelse med dobbeltseng i stueplan og 2 sengepladser på første sal som også fungerer som sofa. Det vil sige 4 sengepladser i alt (eller en familie på 5 hvor mindstemand sover på en madras på gulvet). De to rum hænger sammen, altså der er åbent op til første sal. I stueplan er der også et bord med 2 siddepladser og på første sal findes den dejligste udsigt til forblæst, fladt og smuk vestjysk natur.

Rengøring og sengelinned en inklusiv prisen.

Trappen til 1.sal er en hemsetrappe og derfor ikke optimalt til meget gangbesværede. Badeværelse, køkken, spisebord og en stor stue er beliggende i ”18b hovedbygningen” som ligger 20 meter fra containerhusene. Denne del skal deles med gæster i den anden container.

PROVIANT:

Inden din ankomst til 18b er det muligt at bestille en madkasse, indeholdende en fin blanding af aftensmad og brunch. Alt mad er kokkeret af dygtige madfolk som elsker at udnytte vores egn. Maden er gjort klar, vi tvinger dig kun til at varme lidt i ovnen eller koge et æg. Dejligt og overskueligt. Hvis I er interesserede i madkasse så råb højt og gerne 2 dage inden ankomst, på mailen eller tlf 61405642. Madkassen koster 250 kr pr gæst, børn under 12 koster 125 kr.

 

BOOKING

Ring eller SMS
Er den ønskede dato ikke ledig,
så finder vi sammen en ny!

LY I EN CONTAINER.

SKØNHED & RO.

KIG FORBI & KIG UD.