KREA

I 18b vil vi gerne inspirere børn og voksne til at udfordrer deres kreativitet og talenter.

Vi holder løbende workshops for børn og for voksne. Så hold øje med siden!!
Og hvis du selv er en spirende kunstner med trang til at undervise andre i dit håndværk så send en mail eller ring. Måske er det i 18b at det skal afprøves.

MAJ 2019

Læderkursus ved Henriette Andersen – UDSOLGT

24. maj til 26. maj 2019

Læder er meget oppe i tiden og kan bruges på mange måder. Denne weekend får du mulighed for at lære det fantastiske naturmateriale at kende. Du får mulighed for at arbejde i dybden med de grundlæggende teknikker i læderarbejde og eksperimentere med læderets mange spændende egenskaber.

Alle kan deltage – om du er helt grøn, øvet eller trænger til ny inspiration.

Weekendens undervisning står Henriette Andersen for, der både er forfatter til bøger om læder og en dygtig underviser i materialet.

 

Program
Fredag 24. maj fra kl. 19.00-21.00
Lørdag 25. maj fra kl. 9.00-17.00
Søndag 26. maj fra kl. 9.00-14.00

Hvis du skulle komme langvejs fra, er der mulighed for at bo i containeren i weekenden.

JULI 2019

KREASKOLE I 18B

Fra 9 til 14 fra mandag den 1. juli til fredag den 5. juli.

Jeg har 3000 kreative ideer i mit hoved og jeg vil så gerne dele en god håndfuld af ideerne med kreative børn. Så hvis dit barn har lyst til at bruge en uge i sommerferien med mig i et dejligt krealokale så mail til langerhelle@gmail.com.

Jeg kræver kun at dit barn minimum:
Går ud af 2.klasse og op til 6.klasse.
Kan komme fra 9 til 14 til 18b i uge 27, altså fra 1.juli til 5. juli.
At du betaler 1200 kr for det.

Vi får en uge fyldt med gode kreative oplevelser hvor vi skal prøve lidt af hvert af de 3000 ideer og til sidst lave en ægte blære-fernisering for hele folket (eller din familie og venner). Jeg glæder mig helt vild!! Jeg gir frokost og alle materialer. Det bliver så godt..

Ugens program kan kun opretholdes hvis det ønskede antal melder sig. Hvis ikke, så aflyser vi det eller laver et andet program. Alle penge refunderes naturligvis.