I dag har jeg mere at sige end jeg har haft i laaang tid. Optimismen sniger sig ind på os og der er lyse tider foran 18b. Corona-nedlukningen har for os (som for mange andre) været en rustchebanetur af skør karakter og vi havde aldrig gættet at mens vi ventede på at forsamlingsforbuddet blev hævet så blev retningslinjer for et siddende publikum pludselig lavet. Og jeg har læst dem igennem 10 000 gange, Erhversstyrelsen og Kulturministeriet har sagt GO’ for det og det er ægte!!

Og det åbnede for en lille drøm som har groet i lang tid men som tog fart da DK lukkede ned.. hvad hvis vi kan lave udekoncerter på 18b-vis? Hvad hvis vi må en dag?? Med restriktioner, respekt og sprit og alt hvad det kræver. Det er både en velsignelse og en forbandelse når din hjerne automatisk tænker i nye muligheder ved begrænsninger så det hele er arrangeret i mit hoved:) Nu skal det “bare” gøres ægte.. Og der skal være flere end mig og Georg der er vild med ideen. Publikum er bærende for projektet!!

MEN nu gør vi det!! Vi sætter sofaer og lænestole udenfor med afstand selvfølgelig, indvier den nye bar, du medbringer et tæppe og ifører dig striktrøjen. Vi tester om standerlamperne kan stå ude og banker en scene sammen. Vi krydser alt hvad vi har for dejligt vejr og med en planB i ærmet så garantere vi en dejlig aften. Vi er alle voksne mennesker (på en god dag) og tænker at med simple regler så kan vi sagtens sammen skabe magiske og trygge aftner.

Vi trænger til det, ik??

Vi har lagt et antal koncerter over sommeren med både nye og gamle venner af 18b og starter ud d. 18. juni med dk’s dejligste Signe Svendsen med et par makkere. Hun er en af de bedste venner af 18b og jeg hviler trygt i at hvis Signe kommer så bliver alt godt. Intet andet er muligt!!
Billetten koster 275 kr og du sidder med dem du bestiller med på faste pladser.
Vi har mindre billetter end vi plejer pga restriktionerne og så vil vi hellere starte sikkert ud fra start.
Billetsalget starter mandag d. 1. juni kl 19.00 MEN du er makker så du må købe fra lørdag d. 30. maj kl 10.00 – på 61405642 som vi plejer:)

Andre har også læst ...