Ly for natten i 18b

Ly for natten i 18b

Du starter bilen, kører lidt, siger små-undrende til din sidemakker på turen: “Kan det passe, at vi skal så langt ud?” Og så kører du endnu længere vestpå.

På Hygumbakke, 5 km fra Harboøre, opdager du pludseligt, hvorfor nogen kan finde på at bo så langt væk fra storbyen. Du ser Vesterhavet, fladt og forblæst landskab, og du kan allerede fornemme ro. Når GPS’en endelig kalder 18b, så møder du mig (eller en sød besked fra mig) og ser fire containere, der troner underligt, men smukt ud imod vind og natur. Sengene er redt, og fra nu af kan du få ro på.

Egentlig kan du godt blive indenfor i de fine kulisser resten af weekenden, spurte de 20 meter over i 18b indimellem, men ellers se det hele i læ indenfor. Men du skal ud på et tidspunkt, ud og mærke hvordan det blæser herude. Du skal op og hilse på havet. Og hvis du er heldig, så er der klar himmel om aftnen/natten, og du kan ligge indenfor i containeren og kigge op på den vildeste stjernehimmel.

18b er en kombination af meget fint, deriblandt to smukke containerhuse. Så hvis du er til noget unikt, noget forblæst, noget gennemført og dage i ro med smukke kulisser, så er 18b stedet for dig. Hele herligheden er beliggende i Harboøre, en lille dog skøn by, 2 km fra vesterhavet. I 18b lægger vi vægt på helstøbte oplevelser. Derfor kan overnatningerne krydres med en madkasse med velsmagende måltider, som emmer af Vestjylland. Næsten alt er tilberedt. Vi tvinger dig kun til at grille en bøf eller varme lidt i ovnen.

Selve overnatningen foregår i et af containerhusene 20 meter fra 18b-hovedbygningen. I “hovedbygningen” er der køkken, badeværelse og stor stue til fri afbenyttelse for gæsterne.

Du kan booke en overnatning via sms eller opkald til +45 61405642 eller læse mere om booking her
Og vil du se flere billeder af stedet, så tjek Kig ind-siden ud…

 

Andre har også læst ...